wrapper


Як вважають керівники компанії, знання та досвід її фахівців можуть бути корисними та допомогти відбудувати міста-сателіти Києва, постраждалі під час воєнних дій. Завдяки цьому ці населені пункти будуть виглядати ще краще, ніж до початку російського вторгнення.

Невеликі містечка біля нашої столиці зовсім недавно були доглянутими, розвиненими, та за низкою параметрів могли конкурувати з Києвом. В них було все для того, щоб життя мешканців було приємним та легким. Але почалася війна, і все повністю змінилося. Буча, Ірпінь, Гостомель – це тепер міста, які потребують повного відновлення. На думку фахівців, для цього знадобиться не менше, ніж декілька років. 

Всупереч продовженню війни, попередні роботи необхідно проводити вже зараз. Так, зокрема, вважає і керівництво ENSO, яке заявило про бажання брати в цьому активну участь. Раміль Мехтієв, офіційний представник компанії, заявив, що вона готова бути залученою до соціальних ініціатив з відбудови України. І річ тут зовсім не в отриманні прибутку, головне – принести користь своїй країні та повернути її містам той вигляд, який вони мали до повномасштабного російського вторгнення.

Раніше компанія ENSO працювала на ринку нерухомості Києва лише в бізнес-сегменті. Сьогодні ж її керівники та акціонери готові брати участь в соціальних ініціативах, мета яких – відбудова міст-супутників Києва. Крім того, вони пропонують скористатися своїм досвідом всім, хто цього потребує. 

Хоча війна ще триває і російські війська продовжують знаходитися на території України, це не повинно призводити до повного зупинення будівництва в Києві. Крім того, девелопери повинні вже зараз активно розробляти проекти з відбудови міст, знищених під час війни, щоб одразу після її закінчення перейти безпосередньо до будівельних робіт.

Заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter

Комментарии (0)

Пока никто не оставил комментарий, Ваш будет первым!

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий в качестве гостя. Зарегистрироваться или войти свой аккаунт.
Вложения (0 / 3)
COM_KOMENTO_SHARE_LOCATION